Zum Inhalt springen

Hrvatski

Ekskluzivna kuća na brežuljku s pogledom na more  (otok Pag, mjesto Mandre / župa Kolan)

Prodajna cjena                  € 400.000 ,-

Godina gradnje                 1999

Stanbena površina           300 m2

Površina terasa                200 m2

Površina zemljišta            2.000 m2

Unutrašnjost                     3 kata, podno grijanje, namještene sobe, 4 kupaonice, 3 kuhinje potpuno opremljene

Vanjski prostor                 garaža, parkirališta, roštilj, veliki njegovani vrt

Mjesto objekta                  na brežuljku, prema jugu, pogled na more

Slobodno stojeća kuća, sagrađena 1999 ciglene gradnje. Leži na brežuljku sa prekrasnim pogledom na more. Idilično je smještena sa 2.000 m2 velikim vrtom i velikim odmakom do susjednih posjeda. 400 metara od kuće udaljena je plaža sa brojnim mogućnostima za kupanje. Direktno uz rivu je jezgra malog ribarskog mjesta Mandre s brojnim trgovinama i pijacom.

Kuća posjeduje tri kata (prizemlje, prvi i drugi kat) sa sveukupno 300 m2 stanbene površine. Katovi su potpuno odvojeni sa zasebujnim stepeništem i po želji je odvojeno i zasebno stanovanje moguće. Svaki kat ima veliku popločenu terasu sa još 200 m2 površine. Na terasi u prizemlju su u prirodni kamen zasađene palme.

Svi sedam soba je namješteno i popločeno. Ćetiri velika potpuno opremljena kupatila su na svakom katu (tri tuškabine, jedna kada). Na svakom katu je zasebna kuhinja – potpuno opremljena. Kuhinja na prvom katu ima kamin. Dva kupatila su u direktnom nizu na spavaću sobu.

U kuću su ugrađeni suvremeni aluminijski prozori i vrata, presvučeni plastikom. Podno grijanje na svakom katu je na solarnu energiju. Struja, voda i telefonski priključak su u kući.

Iza kuće je veći dio velikog dvorišnog prostra od 2.000 m2 kojeg krase brojne palme, drvca masline i smokava. Tu se nalazi i lijepi veliki ciglom uzidani roštilj sa priključkom za vodu, popločenim tlom i romantični ugao za sjediti. Građevinska dozvola važi za cijelu površinu objekta.

Jahtna luka je u pet km udaljenom mjestu Šimuni. Otok Pag ja sa 285 km2 treći po veličini od kvarnerskog otočja sa prekrasnom prirodom. Broji se među sjeverno dalmatinsko otočje. Specijaliteti otoka Paga su Paški sir i ukusna vina. Pag je 60 km dugačak, 10 km širok. Trajekne linije voze na Pag. Most na kopno se nalazi na jugoisoku otoka. Najbliža zračna luka je Zadar, udaljen 75 km.

Links: